Nám mužům to není jedno

Služby


Nevím, jak se cítí strom, když na jaře vykvete, ale než dojde k opylení jeho květů, tedy k jeho sexu, přijde mráz a je po květech. Nevím, jak se cítí třeba květiny, které člověk poseká nebo nějaký býložravec zhltne dřív, než se stačí dokončit opylování tady. Možná jsou takové rostliny smutné, že nedošlo na jejich rozmnožování a ty nejšťastnější z nich si budou muset počkat do doby, než jim vyraší květy další, možná je jim to docela jedno. Ale jedno vím určitě. A sice to, že mužům není jedno, když jim něco zmaří jejich naději na sex. A je vlastně jedno, co to je.

srdce z prstů

Když chce mít muž sex, ale má smůlu v tom, že nesežene ženu, je to nepříjemné. Stejně jako když je k dispozici žena, ale není kam si s ní zalézt do soukromí, kde by sex nikdo nerušil. Ale určitě nejnepříjemnější je to, když muž nezvládá sex kvůli tomu, že mu schází tolik potřebná potence.

Když muž není potentní, co se stane ve chvíli, kdy má dojít na sex? Nic. Něco by se mu mělo vzdouvat v trenýrkách, ale nic se mu tam nevzdouvá. A tím pádem není čím dosáhnout pohlavního styku. A bez pohlavního styku nemůže být ani sexuální uspokojení, po kterém my lidé tolik toužíme.

barevná srdce

Muži ale nejsou stromy ani jiné rostliny. A když je tedy zklamávají erekce, nelze moc doufat v to, že to letos nevyšlo, ale v příštím roce to dopadne lépe. Naopak – erekce se obvykle zhoršují postupně, a tak to bude později zřejmě ještě horší. Pokud se s tím něco neudělá.

A co se s tím dá udělat? Může se začít třeba s užíváním přípravků na podporu erekcí. Ty mohou způsobit, že se marné pokusy o dosahování pohlavního styku změní v pokusy úspěšné. Chce to jenom vybrat si to pravé.

A co je to pravé? Po čem muže jejich erekce nezklamou? Dá se sehnat například Viagra na recept a její volně dostupná generická alternativa Sildenafil bez receptu. Což pomáhá obdobně, vždy ale spolehlivě. A je jenom na nás, abychom si tu vybrali to pravé.